Gezocht: nieuwe teamchef Horst Peel & Maas

Klik de poster aan om hem te vergroten:

Poster werving nieuwe teamchef

 

In Noord-Limburg zijn twee voormalige basiseenheden hard op weg om samen 1 nieuw team te smeden: Horst/ Peel en Maas.

Er hebben al diverse activiteiten plaatsgevonden om er “de gang in te zetten”. Zij dragen ertoe bij dat wij één taal spreken en zodoende ook dezelfde beelden hebben als we het over goed politiewerk hebben.

We hebben het een tijdje zonder teamchef moeten stellen, maar voelen dat nu de tijd is aangebroken om die vacature in te gaan vullen. Omdat wij doeners zijn, past het bij ons team om daar zelf de boer mee op te gaan om in contact te komen met collega’s met dezelfde bloedgroep als wij en hen te verleiden te reageren op de formele vacature die binnenkort uit gaat komen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden: hebben wij de bijgevoegde poster gemaakt.

Misschien tot later?