politieman in dienstauto met techniek
politieman in dienstauto met techniek

Samen op de werk vloer

Diender Centraal

Samen op de werkvloer

Beste collega,

Bij iedere Diender Centraal dag staat de verbinding tussen de operatie en de
informatievoorziening centraal. Zo ook tijdens de vierde editie. Toch pakken we het dit jaar een tikkeltje anders aan. We komen namelijk ook jouw kant opDiender Lokaal! We zijn nieuwsgierig naar wat er gebeurt bij jou op de werkvloer. Waar raakt ons werk elkaar en hoe kunnen we (beter) op elkaar aansluiten? Vertel het ons!

Op onze beurt vertellen wij je alles over bestaande tools en de nieuwe ontwikkelingen die je helpen bij het uitvoeren van het politiewerk. Zo delen we verhalen en ervaringen die elk van belang zijn.
Samen leveren we dan de input voor de Diender Centraal dag op 30 november 2017 (save the date). In de tussentijd blijven we met elkaar in gesprek om elkaars werk steeds beter te leren kennen en te begrijpen.

Diender Lokaal

We organiseren 14 bijeenkomsten. 11 in de operationele eenheden en 3 bij het Politiedienstencentrum. We nodigen je uit om op deze bijeenkomsten kennis en expertise over het politiewerk en informatievoorziening met ons uit te wisselen. Tijdens het programma wordt voor een lunch gezorgd.
Ga naar de Agora pagina van Diender Centraal, bekijk het overzicht wanneer ze bij jouw eenheid op bezoek komen en meld je aan voor Diender Lokaal.

Zorg dat je erbij bent!

Ken je collega’s die ook willen komen? Geef het dan aan hen door!
Hopelijk zien we je snel!
Aangemeld, maar toch verhinderd?
Vergeet je dan niet af te melden. Afmelden kan via ellis.vermeulen@politie.nl